Χρήσιμες πληροφορίες

ΤΟ Strath ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΤΙΚΗ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΥΣΙΑ, ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΡΟΖΩΪΑ.

Το ρόλο του εργοστασίου υποκαθιστούν οι μύκητες Candida utilis και Saccharomyces cerevisiae. Σε εκατομμύρια μυκητιακών κυττάρων (ζυμοκυττάρων) δίνεται ως τροφή εκχύλισμα φυτών και βοτάνων από τις Ελβετικές Άλπεις. Τα μυκητιακά κύτταρα αφού καλύψουν τις ζωτικές ανάγκες τους (ζωή, ανάπτυξη, πολλαπλασιασμός, κίνηση) “αποβάλουν” ως “άχρηστα” απεκκρίματα, βιταμίνες (Β1, Β2, Β6, Β12), ένζυμα, αλκοόλες κ.ά. Η πλασμόλυση στη συνέχεια με τη «ρήξη» των ζυμοκυττάρων, εμπλούτισε τα αρχικά εκχυλίσματα, με νέα ένζυμα, βιταμίνες, πρωτεΐνες, σάκχαρα, λιπίδια και ιχνοστοιχεία. Η προσθήκη και κατεργασία με μέλι και χυμούς οδηγεί στη φυσική τελική ομοιογενοποίηση.

Το Strath είναι παχύρρευστο (μικρή περιεκτικότητα σε Η2Ο) γλυκό, με μεγάλη συγκέντρωση υδατανθράκων.
Το Strath σε αντίθεση με το dopping που αφαιρεί μόνο ενέργεια από τον οργανισμό, προσφέρει θερμίδες.

Το Strath υπερέχει των dopping ουσιών, ως προς την ασφάλεια, τις παρενέργειες, την έλλειψη εθισμού ή την ανάγκη χορήγησης υψηλότερης δόσης για συντήρηση. Η αύξηση των αποδόσεων δεν είναι άμεσα εμφανής, όπως παρατηρείται με το dopping αλλά δρα σε βάθος χρόνου και αθροιστικά. Με το Strath δεν επιβάλλεται να διακόπτεται η χορήγησή του, ούτε οι επιδόσεις του θέτουν χρονικούς περιορισμούς. Ο οργανισμός δεν εμφανίζει κατάπτωση μετά από τη διακοπή χορήγησης Strath. Οι ουσίες που περιέχει το Strath είναι ίδιες με τα δομικά συστατικά του οργανισμού και πηγές ενέργειας που μαζί με τους φυσικούς βιοκαταλύτες, καλύπτουν ελλείψεις που συχνά μας διαφεύγουν.

ola-ta-global-strath