Η εταιρεία

 

Η εταιρεία INTERANIMAL OE ιδρύθηκε το 2000 με στόχο την εξυπηρέτηση της αγοράς των κτηνιατρικών προϊόντων για μικρά ζώα, με σκευάσματα ήπιας φαρμακευτικής δράσης. Οι συνεργάτες της εταιρείας, έχοντας μακρόχρονη θητεία στο χώρο των κτηνιατρικών φαρμάκων μεγάλων εταιρειών, διέκριναν την απουσία μιας προσέγγισης και θεραπευτικής αγωγής, που να αξιοποιεί γνώσεις και εμπειρία, της βοτανολογίας, της εναλλακτικής κτηνιατρικής και της ομοιοπαθητικής θεραπευτικής.

Η βασική ιδέα ήταν και είναι, να προσφέρει προϊόντα, με φυσική βάση και βιολογική επεξεργασία, που μόνο ευεργετικά επιδρούν, σε μια ολιστική προσέγγιση καλής υγείας, προστασίας ή θεραπείας, χωρίς επιβάρυνση του οργανισμού των ζώων συντροφιάς ή του περιβάλοντος . Με βάση πάμπολλες κλινικές μελέτες και συμπεράσματα, επιστημονικές ανακοινώσεις και αποτελέσματα ερευνών, αλλά κύρια μέσα από την εφαρμογή και χρήση των προϊόντων στην πράξη η αξία των προϊόντων και οι στόχοι της εταιρείας επιβεβαιώνονται καθημερινά.

Η εταιρεία συνεργάζεται από το 1995 με εταιρείες του εξωτερικού που έχουν την ίδια φιλοσοφία και σκέψη, αλλά ταυτόχρονα διαθέτουν την έρευνα, την τεχνογνωσία και την παραγωγική υποδομή παρόμοιων σκευασμάτων.

Αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τα κτηνιατρικά προϊόντα των εταιρειών ΒΙΟ-STRATH CH, Ελβετίας – STANGEST Ισπανίας – BELL CONSULTING, Ιρλανδίας & SANITIZER, UK.

Πρόσφατα η εταιρεία έθεσε σε κυκλοφορία νέα προϊόντα, με τα γνωστά ποιοτικά χαρακτηριστικά τους και κυρίως με έμφαση στην καινοτόμο και την εναλλακτική προσέγγιση πρόληψης και θεραπείας.